Experimenteaza alaturi de mine idei de mese echilibrate si sanatoase

Saptamana aceasta am ales sa impartasesc cu voi ceea ce mananc eu in timpul unei zile. Am un program destul de haotic cu multe ore de munca, dar atunci cand vine vorba de numarul de mese sau alegerile alimentare, imi rezerv timp sa mananc in liniste si cu atentie.

Pe parcursul acestei saptamani, voi posta idei de mese de pranz, cina, mic dejun sau gustari care fac parte din meniurile mele zilnice.

Astazi am ales sa va arat ce am mancat la pranz – piept de pui cu un sote de mazare si morcov. Am ales acest fel principal pentru ca in prima parte a zilei am concentrat o cantitate considerabila de glucide provenite dintr-o banana, un biscuite si o cafea (imi plac dulciurile…recunosc :)) ), dar si cateva grasimi dintr-un iaurt cu 3,5% grasime si aproximativ 5-6 miez de nuca.

Am ales o masa bogata in proteine provenite in special din portia de piept de pui, dar si din mazare. Desi caloric vorbim doar de 250-270 de calorii pe intreaga portie, este o masa satioasa si bogata in nutrienti.

img_20161107_150149

Ca gustare (la aproximativ 2 ore dupa masa de pranz) am ales un strugure, iar cina a avut o bucata de branza de vaci alaturi de legume : rosii si ardei gras.

Ziua am incheiat-o cu o ora de kangoo jumps.

Maine vorbim despre micul dejun. Intre timp, imi puteti lasa in comentarii idei de mese in timpul zilei, iar eu va voi oferi informatii nutritionale despre ele.

Voi ce mai mancati in timpul zilei?

 

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.

SUS ↑