Programe personalizate de slabire

Scaderea in greutate trebuie facuta in mod controlat, corect si echilibrat! Sa slabesti NU este un proces de 2-3 luni in care esti atent la ce mananci, iti restrictionezi toate alimentele preferate si mergi la sala zilnic.

Sa slabesti inseamna sa iti corectezi obiceiurile care te-au facut sa cresti in greutate si sa inveti cum sa mananci sanatos. Procesul de slabire nu este o dieta – este un program de educatie nutritionala in care dieteticianul te ghideaza spre alegeri sanatoase, cu argumente pertinente.

Sa slabesti inseamna o evaluare atenta a starii de sanatate si a particularitatilor nutritionale ale fiecarui tip de boala. Nu este corect sa iti doresti sa slabesti inaintea ameliorarii starii de sanatate.

Un nutritionist bun si corect iti va explica ce este bine pentru sanatatea ta, nu pentru silueta ta! De asta se ocupa asa „zisii” nutritionisti care in 2 luni au invatat tot despre mancat sanatos si te vor supune unui dezechilibru nutritional care va da rezultate pe moment, iar ulterior pierdem de sub control totul, inclusiv greutatea.

Ce inseamna nutrititie personalizata?

ITI LIVRAM SANATATE (1)O intalnire cu un nutritionist acreditat, care iti va face o consultatie nutritionala amanuntita, va evalua starea de sanatate si antecedentele medicale, care iti va cere un set de analize si va sti sa ti le explice, care iti va asculta povestea kiligramelor si va gasi o solutie pentru problema ta.

Nutritia personalizata va lua in considerare toate amanuntele legate de viata ta, de programul de munca, de orele la care poti sa mananci, de alimentele pe care le preferi, de zilele de nastere, de istoricul tau sportiv, de capacitatea ta de a face fata efortului. NU ne dam viata in sala de sport facand un antrenament „draconic”. Evaluam daca putem face asta! Daca ne permite corpul sa facem asta!

Nutritia personalizata inseamna echilibru si schimbarea stilului de viata! Alegeti corect modul in care doriti sa va schimbati stilul alimentar! Alegeti profesionisti!

 

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: