Dovada ca se poate -drumul de la 92 la 53 de kg

Primul articol pe anul acesta este dedicat unei persoane de o ambitie de neimaginat. Este dovada faptului ca daca ai scop bine stabilit si esti motivat, reusesti in lupta cu kg.

Loredana – este cea despre care va scriu astazi. Pentru toti cei care ne-au trecut pragul, cu sigurata o stiu pentru ca este cea mai veche clienta a centrului si nu lipsteste aproape niciodata de la antrenamente.

Cu Loredana m-am cunoscut fix la deschiderea Dietis – pe 28 februarie anul trecut. A venit la antrenamentele din acea zi….si de atunci ne vedem sapamanal. Este o persoana pe care multe din fetele din sala nu o cred ca, undeva, candva a avut un pic peste 90 de kg.

Cand a venit la Dietis, Loredana deja scapase de o mare parte din kg pe care le cumulase pe perioada sarcinii, dar inca mai avea mult de lucru, dupa cum spunea ea. Si intr-adevar a continuat pana a ajuns la 53 de kg.

Loredana este mamica unui baietel care o insoteste mereu la sala si care creste sub ochii nostri :).Pe parcursul sarcinii a pierdut lupta cu kg, ajungand la un maxim de 92 de kg. Dupa sarcina, cu ajutorul unei alimentatii echilibrate si cu sport a atins greutatea dorita. A fost o munca de mai bine de 2 ani, insa a slabit sanatos si si-a conturat corpul mult dorit.

 

Arata senzational si este un exemplu pentru toate mamele care au nascut si care cred ca kg acumulate in timpul sarcinii vor ramane acolo pentru totdeauna.

Rezervati-va timp pentru voi! 2 ore pe saptamana doar pentru voi! Nu este atat de mult. Scuzele nu va scapa de kg!

Un gând despre „Dovada ca se poate -drumul de la 92 la 53 de kg

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: