DIETIS – nutritie si sport

Dupa o lunga pauza in care nu am mai activat pe blog, ci in realitatea de zi cu zi care presupune muuuuultaaaa munca, am decis sa pun stop unor activitati  si sa revin la o placere ascunsa…scrisul.

Pauza a fost „cauzata” sa zic asa, de formarea conceptului DIETIS.

cropped-dietis-logo-1000-mm.jpg

DIETIS – este locul pe care l-am visat incat de cand am inceput facultatea. Mi-am dorit un loc in care sa pot oferi pacientilor toate serviciile de care au nevoie pentru echilibrarea ponderala, adica : un nutritionist (in persoana mea, Anca Buruciuc), o echipa de antrenori care sa se ocupe de antrenamente zilnice si 2 doamne dragute care se ocupa de partea de relaxare a centrului – masaje si diverse proceduri care te fac sa te simti muult mai bine. Despre toate astea, va voi scrie pe rand, ca sa putem face cunostinta cu intreaga echipa DIETIS.

In 6 luni de la deschidere, am reusit sa ne impunem timid , sa aducem un concept nou in Iasi si sa oferim servicii de calitate. Este un drum lung, in care toti avem de invatat, in care incercam sa inbunatatim pe cat posibil tot ceea ce este nevoie.

Am creat un loc in care alaturi de persoanele care ne trec pragul, am creat legaturi, ne cunoastem destul de bine, stim ce ne place si ce nu. Este un centru in care trecem peste barierele formale si ne imprietenim. Este un loc intim, in care 99% dintre cliente vin pentru acelasi scop : stil de viata sanatos si echilbrat.

Va invit sa ne treceti pragul, sa ne cunoastem si sa formam o colaborare frumoasa si de lunga durata.

Cu drag,

Anca – un nutritionist altfel 🙂

dsc_0146

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: