Cum a slabit Livia?

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris despre rezultatele clientelor care trec pragul centrului Dietis, asa ca astazi vreau sa va povestesc despre Livia.

Livia a venit la centrul Dietis in urma cu 12 saptamani, decisa sa faca o schimbare in stilul ei de viata. Livia este studenta la Medicina si programul haotic de cursuri, lipsa timpului si a unor mese organizate si-au pus amprenta asupra corpului ei ajungand la o greutate de 94 kg si cu un diagnostic de obezitate grad 1.

Livia stia aceste lucruri, precum si complicatiile care pot sa apara atunci cand kg in plus ajung sa devina dusmanul propriului tau corp, de aceea a ajuns la mine.

Am facut o evaluare nutritionala amanuntita fiind necesare si analize de sange de certitudine care sa ne ajute sa eliminam orice dubiu legat de aparitia unor patologii – inceptul a fost mai greu pana am primit toate rezultatele la analize, insa intr-un final am demarat monitorizarea nutritonala.

Livia a trebuit sa corecteze multe aspecte legate atat de programul de mese, cat si de alegerile alimentare. A fost necesar sa ne luptam cu orarul de la facultate care nu ne ajuta deloc atunci cand venea vorba de masa de pranz sau gustari, dar si cu perioadele stresante din perioada sesiunii – moment in care apareau tentatiile la orice pas, iar stresul o facea pe Livia sa apeleze la mici „escapade” alimentare.

In decursul saptamanilor in care am lucrat impreuna am corectat o mare parte din problemele cu care ne confruntam la inceput, cel mai important aspect  fiind legat de programul de mese. Livia si-a organizat fiecare masa, a invatat ideea de „pachetel” si de gustari aruncate in geanta si folosite la nevoie. A invatat ca are voie inclusiv de „dulce” si de alimente considerate „nesanatoase” – nimic nu este interzis, ci doar controlat de mesele din ziua respectiva.

Acum, dupa 12 saptamani, Livia are 16 kg in minus si un tonus mult mai pozitiv, dornica de miscare si de a ajunge la tinta noastra. Suntem in proces de remodelare corporala pentru ca usor, usor sa ajungem la idealul estetic pe care si-l doreste.

 

Felicitari Livia!

livia

Livia – 94 kg                                                             Livia – 78 kg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: