Ana – emotie, motivatie si 15 kilograme in minus.

Ana face parte dintr-o categorie de pacienti care isi inteleg foarte bine trairile interioare si isi dau seama cat de multa alinare gasesc in alimentatie. Ana este omul care daca mananca ceva nepotrivit isi pune mereu intrebarea „de ce?”, „de ce am vrut sa mananc asta?”, „de ce am mancat atat de mult?”, „de ce nu m-am putut opri?”. Aceste intrebari sunt intrebari prin care realizezi cat de mult ne influenteaza starile noastre interioare modul in care ne hranim.

Imagini pentru emotions in diet

Ce ne influenteaza imaginea de sine?

Cat de importanta este starea emotionala zilnica intr-un proces de echilibrare ponderala? Pai daca e sa ma intrebati pe mine….150%. Starea noastra psihica este cea care ne ghideaza catre succes sau esec, ne tine pe linia de plutire sau ne face sa ne aruncam in prima prajitura pe care o gasim, ne mentine motivati sau ne face sa renuntam la o munca de cateva luni. Daca trecem printr-o stare emotionala deficitara, daca nu suntem ok cu noi, daca nu avem in jurul nostru oameni sinceri care sa ne ajute neconditionat, un proces de scadere in greutate va fi de 100 ori mai dificil. Si amintesc acest lucru acum pentru ca rar am intalnit pacienti la Ana – sinceri cu ei insasi, motivati, dar ducand o lupta interioara crunta intre dorinta de a manca ceva bun si dorinta de a nu esua si care intr-un final au ajuns acolo unde si-au dorit!

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este ana-1.jpg

Ana este omul care aduce liniste cand vine in cabinet, alaturi de care reusesc sa comunic deschis si fara bariere, care vine cu inima deschisa la mine chiar daca a avut o saptamana plina de lupte interioare. Este omul care a muncit sa scape de 15 kilograme si care abia acum, spre finalul procesului relizeaza cat de departe a ajuns si cat de bine arata.

Imagini pentru you can do it

Bravo Ana! Esti un om bun, un om care a reusit sa isi duca la bun sfarsit scopul si care intr-un final ajunge acolo unde si-a dorit: un corp frumos, intr-un suflet frumos! Mai avem un pic si ne apropriem de final! Hai ca poti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: