„Da, se poate!”Roxana si cele 13 kg in minus

Se fac aproape 6 luni de cand nu am mai scris de blog si imi pare rau ca nu reusesc sa impartasesc mai des cu voi povestile de succes ale pacientilor alaturi de care lucrez la birou. Nu va povestesc aceste lucruri pentru promovare, ci pentru a va ajuta sa va gasiti acel „dram”de motivatie de care avem cu totii nevoie atunci cand intram intr-un proces de echilibrare ponderala.

Asa incepe si povestea Roxanei – a citit despre povestea unei alte paciente care a slabit 15 kg in vreo 10 saptamani daca imi aduc eu bine aminte. Acesta a fost momentul ei de declic in care si-a gasit motivatia sa inceapa sa slabeasca. Se lupta de ceva timp cu kilogramele in plus, insa munca ei continua si in ritm alert o impiedicau sa se organizeze singura din punct de vedere alimentar. A avut nevoie de sustinere si de o formula compatibila cu stilul ei de viata – multe ore de munca, in picioare, cu pauze scurte si multa mancare comandata.

Traseul a fost acelasi – ne-am intalnit la consultatie (si tare draga mi-a devenit pentru ca Roxana este un om pozitiv, prima pacienta la inceput de saptamana care mereu imi lasa o stare de bine dupa ce ne intalneam), am cules toate informatiile si datele de care aveam nevoie. Analizele le facuse inainte pentru a veni cu temele facute. Marea problema pe care a trebuit sa o rezolvam a fost programul de mese pentru ca munca de stilist este una grea, cu pauze putine si rapide. Intr-o prima faza trebuie sa recunosc ca a durat ceva timp pana am ajuns la o formula ideala, insa am fost ajutata si de Roxana care si-a dat seama cat de importat este sa mananci la ore rezonabile si cu intervale scurte de timp intre mese.

Care a fost parcursul ei? Pai am plecat de la 87 kg, cu depuneri majoritare in zona abdominala si zona soldurilor. In primele 2 saptamani am ajuns la 83 de kg si cate 2 cm in minus in fiecare zona. Ce este de mentionat este ca scaderea in greutate a fost una foarte echilibrata, scaderea in centimetri fiind constat corelata cu greutatea.

Dupa 11 saptamani de munca am ajuns la 73.8 kg, 16cm in talie si 10 cm in solduri. Un rezultat foarte bun pentru acum Roxana arata MI-NU-NAT!

O felicit atat pentru motivatia de care a dat dovada, cat si pentru seriozitatea si dorinta de a-si corecta stilul de viata. Ii doresc sa continue asa si anul acesta pentru ca perioada de mentinere este extraordinar de importanta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: