Despre…

Buna tuturor si bun venit pe noua pagina Dietiis, o pagina care doresc sa se transforme usor usor intr-un loc in care gasiti  informatii legate de ceea ce inseamna sa tii o dieta, ce inseamna sa iti respecti sanatatea prin intermediul alimentatiei, informatii legate de alimente, retete, precum si multe alte lucruri menite sa va ajute la conturarea unui stil de viata sanatos.

Toate aceste lucruri au devenit o pasiune pentru mine in urma cu 4 ani cand am hotarat brusc sa schimb dosarul de admitere la facultatea la Jurnalism, cu o admitere in toata regula la Universitatea de Medicina, specializarea Nutritie si Dietetica-specializare complet noua si necunoscuta pentru foarte multi (chiar si pentru mine care habar nu aveam ce avea sa ma astepte). Trei ani mai tarziu toate lucrurile prinsesera contur, totul a devenit o pasiune si mai mare, totul a devenit  mult mai placut si mai clar…..iar dorinta de a profesa…imensa.

Asa s-a nascut „Cabinet de Nutritie Anca Buruciuc”, un proiect la inceput de drum care sper eu ca se va desfasura frumos si cu rezultate foarte bune.

Cam asta am avut de spus acum despre mine si proiectul meu „grandios” asa ca….sa trecem la treaba si sa vedem care „este faza” cu toata nebunia adoptarii unui stil de viata sanatos 🙂 despre care vorbeste toata lumea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: