„Mananca BINE de sarbatori ” – campanie sustinuta de Dietis si Lara Farm

Luna decembrie vine cu o campanie foarte interesata sustinuta de noi, Dietis si lantul de farmacii  Lara Farm ( http://larafarm.ro/ ).

O scadere ponderala corecta si sanatoasa se face printr-o colaborare eficienta intre pacient si echipa medicala. In cazul nostru, am ales sa formam o frumoasa colaborare cu lantul de farmacii Lara Farm pentru ca impreuna pretuim sanatatea.
Ne dorim ca in luna decembrie, si nu numai, sa oferim posibilitatea persoanelor are doresc sa adopte un stil de viata sanatos sau sa isi echilibreze greutatea, sa participe gratuit la o evaluare nutritionala. In farmaciile Lara Farm veti gasi voucherele cu care va puteti face programare la o consultatie incepand cu 5 decembrie.
„Mananca BINE  de sarbatori” – este proiectul prin care ne dorim sa informam oamenii asupra alimentatiei rationale in perioada sarbatorilor. Nu putine sunt cazurile in care dupa o masa copiasa in ziua de Craciun, multe persoane ajung la urgente (din cauza excesului alimentar sau alcool)
La fel si cu persoanele care dupa o perioada prelungita de mese in familie si la prieteni, petreceri si iesiri in oras, ajung ca inceputul anului sa le aduca cateva kilograme in plus. De aceea, toata luna decembrie vom oferi informatii pretioase pentru a depasi cu bine perioada Craciunului si a sfarsitului de an 🙂
afis-campanie-lara-farm
O harta a farmaciilor Lara o gasiti pe site.
Sanatate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: