Cand un barbat isi propune sa slabeasca, rezultatele sunt garantate

Poate voi supara multe doamne cu acest articol, insa doamnelor… cand domnii isi propun sa slabeasca, atunci rezultatele sunt wow. Spun asta pentru ca nu am avut pacient de sex masculin care sa nu plece din cabinet cu macar 10 kg in minus. Determinarea de care dau dovada, rigurozitatea cu care urmeaza planurile alimentare si dorinta de a reusi sunt ”ingredintele secrete” pe care domnii le folosesc in acest drum. Este clar ca ii ajuta si metabolismul si faptul ca ritmul de scadere in greutate este mai accelerat, insa trebuie sa recunoastem ca atunci cand isi pun ceva in cap, nu se lasa pana nu le duc la bun sfarsit.

Imagini pentru man lose weight faster than woman
Imagini pentru man losing weight

Asa a fost si in cazul lui Andrei, un tanar student alaturi de care am inceput sa lucrez prin primavara, care venise foarte determinat sa scape de niste kilograme care ii stateau ca o povara pe umeri. Pentru un tanar proaspat intrat la facultate, care se confrunta cu toate schimbarile aferente: program haotic la cursuri, pauze putine si timp insuficient intre mese cat sa poata manca macar o gustare, dar si lipsa miscarii, acumularea unor kilograme a fost la un pas distanta.

Pasii au fost cam aceiasi: am evaluat starea de sanatate printr-un set de analize de baza, am evaluat obiceiurile alimentare si datele antropometrice, iar in final am ajuns la un program de mese stabilit de comun acord, alaturi de meniurile personalizate pe care le-am schimbat saptamanal.

Intre timp, intalnirile noastre de la cabinet s-au oprit si am inceput sa lucram online, pentru ca bebe Matei s-a grabit sa apara printre noi, asa ca am schimbat monitorizarile face-to-face in discutii online. Trebuie sa recunosc ca am avut cateva emotii in privinta tuturor pacientilor, nu doar a lui Andrei, ca lipsa unei intalniri direct la cabinet ii va face sa devina mai putin responsabili si sa mai calce stramb, insa acum, la aproape 3 luni distanta, sunt tare mandra de pacientii mei pentru ca si-au continuat programul in acelasi ritm… yeiiii. Abia astept sa ii revad pentru ca schimbarile sunt wow.

Pe Andrei l-am rugat sa imi trimita cateva poze ca sa vad cum a evoluat si am ramas uimita. Este adevarat ca sunt 21 de kg in minus, insa diferenta este MI-NU-NA-TA. Initial, Andrei cantarea 124 kg, insa pe un corp de 1.92 m nu se vedeau atat de mult. Era clar ca trebuia sa lucram asa ca am dat drumul la treaba si Andrei a fost foarte serios si am comunicat constant despre evolutia lui si ce trebuie sa facem in continuare ca sa ajungem la tinta initiala de 100 kg.

Ne apropriem cu pasi repezi de tinta, insa acum ca a vazut ca se poate, Andrei isi doreste sa ajunga la 95 de kg, iar eu il voi ajuta cu drag!

Bravo!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: