„Fii in forma sanatoasa” – program personalizat de scadere in greutate, marca DIETIS

Toamna aceasta ne-am propus sa ne implicam in cat mai multe proiecte si in cat mai multe activitati care sa ne aduca cele mai bune rezultate in materie de scadere ponderala. Si asta ne si apucam sa facem!

Primul pas – demararea unui program personalizat de nutritie, sport si remodelare corporala, marca DIETIS :). „Fii in forma sanatoasa – este cel mai nou proiect al nostru, al specialistilor Dietis. Am strans un nutritionist : Anca Buruciuc, un antrenor personal  si un psihoterapeut – Cecilia Harip si impreua am pus bazele acestui pogram care are un scop comun : acela de a vedea cat mai multe persoane sanatoase, cu un stil de viata sanatos si echilibrat. Pe scurt :

  • Nutritionistul Anca Buruciuc se va ocupa de evaluarile nutritionale, de masuratorile antropometrice, de monitorizarile saptamanale, de educatia nutritionala si conduita la cumparaturi a persoanelor inscrise. Toate programele nuritionale vor fi personalizate de la meniuri, pana la cosul de cumparaturi 🙂
  • Antrenorul nostru – va face sedinte de personal training, dupa un program bine stabilit si pus la punct. Personalizarea antrenamentelor va avea la baza evolutia greutatii si gradul de rezistenta fizica.
  • Psihoterapeutul Cecila Harip – s-a alaturat de curand echipei noastre, pentru a studia impactul emotiilor in evolutia greutatii si pentru a ne ajuta sa depasim momentele grele aparute in decursul programului „Fii in forma sanatoasa”.

21559049_1960090490872125_4606100455188134084_n

Daca iti doresti sa faci o schimbare in viata ta si sa devii un om energic, plin de viata, care isi iubeste corpul, care este activ si care adora provocarile, te asteptam sa te alaturi echipei noastre!

Hai alaturi de noi! Suntem schimbarea de care ai nevoie!

Pentru detalii si tarife, te asteptam sa ne contactezi la numarul de telefon 0740715632 sau printr-un email : anca.buruciuc@gmail.com

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: