De la 85 de kg la 67? Da se poate!

Imagini pentru new me

In urma cu aproape 4 luni a venit la consultatie Madlen, un suflet de artist prins in capcana kilogramelor in plus. Am aflat povestea ei , despre cum a evoluat greutatea in ultimii ani, despre incercarile de a slabi si despre cat de motivata este sa scape de povara kilogramelor.

madlen inainte

Madlen, pacienta artista a inceput cu o motivatie demna de invidiat. In fiecare saptamana la monitorizare evaluam succesul kilogramelor in minus. Descopeream o alta Madlen, una mai energica, mai binedispusa, mai zambitoare.

Programul nutritional propus a fost unul “desenat”pentru ea si am fost nevoiti sa schimbam vechile obiceiuri – nu neaparat cele alimentare, ci cele comportamentale. Ce a fost diferit fata de alti pacienti, programul noapte zi, o inversare a orelor de somn. Madlen crea noaptea si dormea ziua – de aici si dezechilibrul meselor. Cu acest aspect am avut cel mai mult de lucrat, insa intr-un final am gasit o solutie de mijloc, iar acum am reusit sa organizam atat orele de somn, cat si mesele.

Suntem la 19 saptamani de monitorizare si rezultate exceptionale : 18 kilograme in minus, – 20 cm in talie si -17 cm in solduri.

Madlen

Mai avem un mic pas si atingem targetul propus. Mai avem de scapat de 5 kilograme ca sa finalizam acest proces de echilibrare ponderala. Am dus o lupta grea si lunga, am trecut cu bine peste tentatii, iar acum mai avem un singur pas de facut.

Madlen , hai sa nu lasam opera nefinalizata! Stiu ca poti!

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: