Hangariada – sau cum sa ne distram in aer liber alaturi de familie

Eu, in calitate de nutritionist si om care militeaza pentru abordarea unui stil de viata sanatos, nu ma pot abtine sa nu vorbesc si despre necesitatea unor programe de activitate fizica in viata copiilor si a adultilor. Stiu ca toata lumea vorbeste despre cat de important este sa fim activi, sa mergem la sala, sa alergam… dar oare cum putem sa ne facem un obicei din acest aspect? Cum putem sa ne dedicam cateva ore din programul nostru super incarcat mersului la sala? Oare faptul ca mergem la sala, dupa programul de munca de 8-9 ore si petrecem inca 2 ore in afara familiei nu poate fi considerata o dovada de egoism?

Am intalnit multe cazuri in care membrii familiei nu optau pentru activitati sportive, tocmai din teama ca nu vor mai petrece suficient timp alaturi de familie. Cum ar fi sa imbinam cele 2 aspecte si sa ne organizam un program de activitate fizica in care sa fie implicati toti membrii familiei? Cat de frumos ar fi ca macar de 2 ori pe saptamana sa faceti ceva activitate fizica in familie! Si aici nu ma refer la mersul in parc! Este nevoie de o activitate mai intensa, care sa implice atat miscare sustinuta cat si parte de lucru in echipa, de distractie si implicare in comunitate..

Unde am putea face asta? In curand, intre 24 si 26 mai va avea loc Hangariada – un spectacol aviatic dedicat nu doar iubitorilor de „zbor in aer liber”, ci tuturor celor care iubesc sa stea in aer liber – o paturica, un copacel, un ciripit de pasarele si iarba verde. Noutatea de anul acesta este legata de dorinta comuna a organizatorilor de a petrece timp de calitate in familie, punand la dispozitie activitati diverse dedicate atat copiilor, cat si adultilor.

  • Tiroliana – daca nu ai reusit sa prinzi un zbor cu planorul, macar poti sa te bucuri de 100 m de libertate, dar mai aproape de sol :)).
  • Panou de catarare – daca esti parinte, cred ca va fi mai simplu sa iti vezi copilul catarandu-se intr-un loc frumos amenajat, decat sa se catere pe canapele… zic si eu 🙂
  • 1300 mp de spatiu de joaca pentru copii…. 1300 mp de aer liber, curat, ferit de masini si alte pericole.
  • Dansuri, teatru in aer liber, activitati sportive in aer liber – toate in aproprierea casei, fara sa fii nevoit sa te deplasezi pe o distanta prea lunga, pentru ca Hangariada va avea loc la Aeroclubul Alexandru Matei, in perioada 24-26 mai 2019.

Este o posibilitate minunata de a iesi din oras, de a petrece timp alaturi de familie, de a deveni un exemplu pentru cei mici, de a-i indrepta catre activitati sportive. Mergeti cu cei mici in locuri interesante, care sa le trezeasca dorinta de miscare, de socializare, de interactiune cu natura si sa aiba posibilitatea de a petrece timp alaturi de voi!.

© 2019 Fotograf Irina Mocanu

Astept cu nerabdare ca micutul asta care urmeaza sa vina pe lume sa faca cunostinta cu frumusetile naturii, cu aerul curat, cu miscarea si tot ce ne ofera mediul inconjurator. Anul viitor cu siguranta ne vom prezenta in formula extinsa la eveniment si ne vom bucura de timp dedicat familiei… si cine stie, poate micutul Matei va deveni un iubitor al aviatiei – poate nu o fi doar o coincidenta de nume :))

Mai multe detalii despre Hangariada gasiti la urmatoarele link-uri :
www.facebook.com/Hangariada/

www.instagram.com/hangariada/
www.hangariada.ro

 

 

Un gând despre „Hangariada – sau cum sa ne distram in aer liber alaturi de familie

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: